Svijetu krugu obitelji

Kraljevska obitelj proslavila Božić, stigli princ Harry i Megan; Pogledajte fotografije s tradicionalne mise iz crkve Svete Marije Magdalene

Piše Hina

Princ Philip i Camilla, vojvotkinja od Cornwalla, nisu kao ostali članovi britanske kraljevske obitelji bili u utorak na božićnoj misi blizu kraljičina imanja u Sandringhamu. 

Izvori su rekli da je kraljičin muž Filip (97) dobroga zdravlja, ali je želio proslaviti Božić privatno, u krugu obitelji.
Supruga princa Charlesa, Camilla (71) jako se prehladila, naveo je glasnogovornik rezidencije Clarence House. Proteklih je dana zbog toga već propustila nekoliko društvenih događaja.

Stotine ljudi okupile su se kako bi pratili kratko putovanje kraljevske obitelji od kraljičine rezidencije u Sandringhamu do crkve Svete Marije Magdalene. 

Vojvotkinja od Cambridgea Kate i vojvotkinja od Sussexa Megan zajedno su se smijale unatoč medijskim napisima da su u svađi.

Princ Harry i Megan, koji na proljeće očekuju svoje prvo dijete, trenutno žive s princom Williamom i Kate u Kensingtonskoj palači u Londonu. 

Sljedeće godine će se preseliti u prostraniji prostor u Windsoru, udaljenom oko 40 kilometara.

Kraljica Elizabeta (92) tradicionalno slavi Božić s članovima obitelji u Sandringhamu, oko 180 kilometara sjeveroistočno od Londona. 

#KRALJEVSKA OBITELJ#KRALJICA ELIZABETA#PRINC HARRY#MEGHAN MARKLE#BOžIćNA MISA