StoryEditor
Svijetnema milosti

Htjela je pomoći, a sada joj prijeti zatvor: ravnateljica škole prevarila osiguranje kako bi nabavila antibiotike za bolesnog učenika

Piše PSD
12. siječnja 2022. - 23:21

Ravnateljica Elwood Community škole Casey Smitherman suočila se s optužbama za prijevaru osiguranja nakon što su tužitelji otkrili da je koristila sinovljevu karticu osiguranja kako bi dobila lijekove za bolesnog učenika, piše Indystar.com. 

- Znam da je ovo bilo pogrešno. U ovom trenutku moja jedina briga bila je zdravlje ovog djeteta, rekla je Smitherman. 

Prema izjavi koju je dala policiji, Smitherman je bila zabrinuta za 15-godišnjeg dječaka kada nije došao u školu 9. siječnja. Kontaktirala ga je i rekao joj je da je bolestan i da ima upalu grla.

- Nakon što sam se uvjerila da je jeo, mogla sam vidjeti da ima neke od simptoma upale grla. Kao roditelj znam koliko ova bolest može biti ozbiljna ako se ne liječi i odvela sam ga u bolnicu, rekla je Smitherman u pisanoj izjavi koju je dao njezin odvjetnik. 

Smitherman je, stoji u dokumentima, dječaka odvela u bolnicu St. Vincent Immediate Care u Elwoodu. Priznala je da je koristila sinovljevu karticu osiguranja za plaćanje skrbi. 

Dječaku je, pod imenom njezinog sina, prepisan antibiotik amoksicilin. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. kolovoz 2022 03:42