StoryEditorOCM
Svijetgosti prestravljeni

Horor na moru! Valovi potopili turistički brod, poginula putnica, od snimaka koje kruže internetom ledi se krv u žilama

Piše VIJESTI SD
15. studenog 2023. - 19:58

Izlet brodom završio je tragično na Bahamima, s potonulim brodom te smrću jedne putnice. Ono što je trebalo biti čista uživancija pretvorilo se u pravi horor na putu prema popularnom turističkom odredištu - otoku Plava laguna.

Incident se dogodio u utorak, a očekuje se temeljita istraga.

Dvoetažni turistički brod na putu prema obližnjem otoku Plava Laguna iz luke Nassau naišao je na uzburkano more i valove.

Brod je u potpunosti potonuo, iako je dubina vode na tom području samo otprilike 20 stopa (6 metara), a gornji dio plovila bio je još uvijek vidljiv iznad razine vode.

Hitne ekipe s otoka brzo su stigle pružiti pomoć. Putnici i pet članova osoblja locirani su i dovedeni na otok, a dvoje putnika prevezeno je u bolnicu radi dodatne skrbi. Svi na brodu su sigurni.

Gosti prestravljeni

Videa snimljena na brodu ubrzo su postala viralna, a na njima se jasno vide prestravljeni gosti. Na snimkama je jasno vidljivo i kako skaču s potonulog broda.

Žena u dobi od 75 godina preminula je, iako detalji njezine smrti nisu potvrđeni, niti je objavljena njezina identifikacija. Nepoznato je i je li imala zdravstvenih problema.

Iako su dva druga gosta prevezena u bolnicu iz predostrožnosti, nije prijavljena nijedna druga ozbiljnija ozljeda.

Svi putnici na brodu bili su gosti kruzera,  no još nije jasno kojega, s obzirom da je u luci toga dana bilo pet različitih kruzing linija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 02:35