StoryEditorOCM
SvijetBIJESNI ODGOVOR

Gola Melania Trump postala argument u predizbornoj kampanji: ‘Pljujete po ljubavnom životu Kamale Harris? E, pa...‘

Piše D.J./JL
26. srpnja 2024. - 15:19

Ugledna politička analitičarka Ana Navarro oštro je osudila one koji su ispitivali povijest ljubavnih veza američke potpredsjednice Kamale Harris, a kao odgovor na to, podijelila je golu fotografiju supruge Donalda Trumpa, Melanije Trump - prenosi Jutarnji list.

“Neki republikanci na TV-u i društvenim mrežama daju odvratne seksualne primjedbe o Kamali Harris i žele njezinu povijest ljubavnih veza učiniti problemom. Samo naprijed. Želite li od toga napraviti problem? Samo dajte. Nikada nisam vidjela gole slike Kamale Harris ili njezinog supruga. Kamala se nikada nije zabavljala sa seksualnim predatorima. Želite li ići tako nisko? Ovaj put ništa neću ostaviti neodgovoreno” napisala je u objavi na Instagramu.

Fotografija koju je podijelila prikazuje bivšu prvu damu kako leži na krznu dok na sebi ima samo dijamantnu ogrlicu, narukvice i crne štikle, a lisicama je vezana za aktovku u Trumpovom privatnom zrakoplovu. Fotografija je snimljena za izdanje ‘GQ-a‘ u siječnju 2000.

Na drugoj fotografiji koju je objavila može se vidjeti bivšeg predsjednika i njegovu suprugu kako poziraju s pedofilom Jeffreyjem Epsteinom i njegovom bivšom djevojkom i suradnicom, Ghislaine Maxwell, na Trumpovu imanju Mar-a-Lago, a fotografija je nastala 2000. godine.

Svoju je objavu završila španjolskom frazom koja u prijevodu znači ‘ne zaje*** se sa mnom‘, no nju je naknadno izbrisala.

Podsjetimo, Trump i Epstein sprijateljili su se 1987., a Trump je o njemu imao samo riječi hvale: "Poznajem ga 15 godina, sjajan tip. S njim je uvijek jako zabavno. Čak se priča da voli lijepe žene kao i ja, a mnoge od njih su i mlađe. Nema sumnje, Jeffrey uživa u svom društvenom životu", rekao je Donald Trump u intervjuu za New York magazin 2002.

Međutim, mišljenje o Epsteinu je naglo promijenio nakon što je ovaj uhićen i optužen za seksualne zločine koji uključuju maloljetnice.

"Davno smo se posvađali. Mislim da nisam s njim razgovarao 15 godina. Nisam bio njegov obožavatelj, to vam mogu reći", rekao je novinarima u Bijeloj kući nakon Epsteinova uhićenja, prenio je NBC.

Što se tiče Kamale Harris, ona je prije nego što se 2014. udala za svog supruga Douglasa Emhoffa, hodala s televizijskim voditeljem Montelom Williamsom te bivšim gradonačelnikom San Francisca, Williejem Brownom - piše Jutarnji list.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. rujan 2024 01:23