StoryEditorOCM
Svijetruska propaganda

‘Glupačo, zbog tebe će Berlin gorjeti‘: Solovjov vrijeđao njemačku ministricu, a onda se sjetio Grlića Radmana: ‘Budala‘

Piše vijesti sd
16. studenog 2023. - 13:19

Anton Geraščenko, savjetnik ukrajinskog ministra unutarnjih poslova, objavio je na X-u snimku na kojoj Putinov propagandist Vladimir Solovjov napada njemačku ministricu vanjskih poslova Annalenu Baerbock.

- Pažnja, Njemačka! Ruski propagandist Solovjev prijeti da će "Berlin gorjeti" dok vrijeđa Annalenu Baerbock, njemačku ministricu vanjskih poslova. Odustaje od pretvaranja da je pristojan - napisao je Geraščenko na X-u, a onda priložio snimku iz njegove političke emisije na kanalu Rusija-1.

- Vidjet ćeš kako će zbog tvoje pokvarene gluposti, Annalena Baerbock, Berlin gorjeti, a nad zgradom Reichstaga bit će zastava pobjede! Zato što si glupa žena koja pokušava osvetiti muža svoje bake, ali ne i svog djeda koji se borio protiv sovjetskih vojnika u Koenigsbergu. Pa, glupa idiotkinjo, to je sada Kalinjingrad - rekao je Solovjov, a onda njemačkoj šefici diplomacije poručio da ‘pusti brkove‘.

- Kažeš, njemački porezni obveznici će i dalje financirati Ukrajinu... Pa, pusti brkove! - poručio joj je Solovjev, a onda se prisjetio i nedavnog događaja gdje je glavnu ulogu imao hrvatski ministar vanjskih poslova Gordan Grlić Radman.

- Možda te onda prestanu ljubiti iste budale kao što si i ti, poput nekih drugih europskih šefova diplomacija - kazao je Solovjov pa nastavio: ‘Tko ti je dao pravo da baciš njemački narod u ovaj strašni požar rata? Nitko te nije izabrao, a na poziciji si samo zbog glupog Scholza‘, završio je svoju tiradu Solovjov.

Podsjetimo, Baerbock je u ponedjeljak rekla da Njemačka neće samo nastaviti pružati pomoć Ukrajini tijekom zime nego Berlin svoju potporu tijekom sljedeće godine planira i povećati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 08:37