StoryEditorOCM
Svijetniskotarifna kompanija

FlyDubai udvostručava broj letova prema Zagrebu, evo koliko linija prema Hrvatskoj uvodi moćna kompanija iz Emirata

Piše PSD
1. prosinca 2021. - 07:22
S obzirom na to da FlyDubai i Emirates usko surađuju, zagrebačkim se putnicima preko Dubaija omogućuje jednostavno presjedanje na letove upravo tog poznatog avioprijevoznikaAFP

FlyDubai se nakon dulje pauze 23. rujna ove godine vratio u zagrebačku zračnu luku. Kompanija od tada prometuje između Zagreba i Dubaija tek dva puta tjedno. Kompanija će ipak u prosincu ove godine povećati broj tjednih letova između dva grada.

FlyDubai će od 27. prosinca povećati broj tjednih operacija između Dubaija i Zagreba s postojeća dva na četiri leta tjedno. Uz letove četvrtkom i subotom, FlyDubai će između dva grada dodatno prometovati ponedjeljkom i utorkom, piše Croatianaviation.com.

Četiri tjedna leta u ponudi su sve do kraja svibnja sljedeće godine, a prema trenutnim najavama FlyDubai će i u ljetnom redu letenja prometovati na ovoj liniji. Kao što smo prvi i najavili, Emirates se trajno povukao iz zagrebačke zračne luke.

U Dubaiju se trenutno održava Expo 2020 (do kraja ožujka sljedeće godine) a svi oni koji kupe karte FlyDubaija, na poklon dobivaju jednodnevnu ulaznicu za spomenuti događaj.

Povećanje u vidu tjednih letova bilo je planirano i ranije, no kompanija je otkazala određene polaske.

Na letovima prema Zagrebu prometuju uglavnom zrakoplovi tipa B737 MAX8 koji u floti ovog avioprijevoznika imaju kapacitet od 166 putnika. S obzirom na to da FlyDubai i Emirates usko surađuju, zagrebačkim se putnicima preko Dubaija omogućuje jednostavno presjedanje na letove upravo tog poznatog avioprijevoznika te nastavak putovanja prema nizu odredišta, piše Croatianaviation.com.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. listopad 2023 13:04