StoryEditorOCM
Svijetpretukle ga

Dvije žene optužene da su ubile muškarca nakon što je odbio seks u troje s njima! Tijelo su zakopale u šumi

Piše VIJESTI SD
11. lipnja 2024. - 19:39

Ruska policija uhitila je dvije žene koje se sumnjiče da su do smrti pretukle muškarca koji je odbio s njima imati odnos u troje na groblju, prenosi “Mirror”.

Riječ je o 29-godišnjakinji i 37-godišnjakinji koje su zajedno s nesretnim 63-godišnjakom pile alkohol u dvorištu crkve na lokalnom groblju u gradu Stavropolju na jugozapadu Rusije. Nakon što ih je muškarac navodno odbio za seks u troje, dvije žene su ga u bijesu počele mlatiti.

U izvještaju lokalne policije navodi se kako su ga nasmrt pretukle, a zatim njegovo tijelo odvukle u šumu i tamo ga zakopale u rupi.

@dailymail Two women, 29 and 37, have been detained in Russia for allegedly beating a 63-year-old man to death after he refused to sleep with them. The three were drinking together in a churchyard when the man refused the offer and the two women attacked him. They allegedly dragged his body to a wooded area and hid it in a hole.  #news #stavropol #crime #attack #death ♬ A mysterious scene of the near future like Blade Runner(994826) - The Structures

Nakon što je tijelo pronađeno u šumi, žene su uhapšene, a pojavile su se i snimke kako policija privodi osumnjičene do mjesta u šumi na kojem su pronašli tijelo muškarca.

Policija je izvijestila kako su napadačice svojoj žrtvi zadale niz udaraca rukama i nogama u područje glave i torza uslijed čega je on preminuo.

Osumnjičenima je određen istražni zatvor u trajanju od dva mjeseca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. lipanj 2024 19:39