StoryEditorOCM
Svijetostao pribran

Dramatična snimka! Vozač autobusa se srušio, putnik zgrabio volan; pogledajte njegovu herojsku reakciju

Piše VIJESTI SD
24. listopada 2024. - 20:51

Objavljena je snimka tijekom autobusne vožnje u Colorado Springsu u SAD-u koja prikazuje trenutak kada su dva putnika shvatila da se nešto dogodilo s vozačem autobusa.

Jedan čovjek prilazi kako bi provjerio je li vozač dobro, a drugi, shvaćajući opasnost u kojoj se nalaze, brzo skače naprijed i preuzima kontrolu nad volanom.

Dok je istovremeno zvao hitnu službu, čovjek koji je preuzeo kontrolu nad upravljačem autobusa je uspio sigurno zaustaviti vozilo.

Vozač preminuo

Unatoč naporima dvojice putnika i dolasku hitnih službi, vozač autobusa je preminuo. Tvrtka Mountain Metropolitan Transit, u čijem je vlasništvu autobus, pohvalila je postupke dvojice muškaraca.

“Mountain Metropolitan Transit iskreno zahvaljuje tim putnicima na njihovom brzom razmišljanju i postupcima, koji su vjerojatno spriječili još tragičniju situaciju”, izjavila je glasnogovornica MTT-a Elaine Sheridan.

“Javno smo pozvali oba putnika da nam se jave jer bismo im željeli ponuditi besplatne karte u znak zahvalnosti za njihovu pomoć tog jutra”, dodala je Sheridan.

Glasnogovornica je dodala da su uspjeli saznati ime heroja koji je preuzeo upravljanje autobusom, ali nisu uspjeli stupiti u kontakt s njim jer je napustio mjesto događaja prije dolaska hitnih službi.

S druge strane, putnik koji je prvi primijetio da vozaču nije dobro je napustio mjesto događaja prije dolaska hitne pomoći jer je morao na posao pa vlasti nisu uspjele identificirati ni njega.

Sheridan je izjavila da je obitelj preminulog vozača autobusa zatražila privatnost u ovom trenutku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. listopad 2024 20:51