StoryEditorOCM
Svijetonline

Dok je čekao na bolničkom krevetu snimio što liječnica radi prije zahvata: nevjerojatno koju snimku je gledala

Piše Vijesti SD
19. srpnja 2023. - 19:16

Joshua Bulman završio je u bolnici zbog ozljede noge nakon što je pao sa skateboarda. Bulam je uganuo gležanj i zadobio prijelom potkoljenice zbog čega mu je liječnica trebala postaviti longetu. Dok je 27-godišnjak bio na bolničkom krevetu i čekao da mu se zamota gležanj, primijetio je da liječnica gleda video koji prikazuje kako pravilno zamotati stopalo - piše Direktno.hr.

Bulman je rekao da nije bio zabrinut za to kako će liječnica odraditi posao.

"Samo sam se počeo smijati. Nije mi smetalo niti me činilo nervoznim to što je pregledavala snimku, svi trebamo osvježiti znanje za neke stvari na svojim poslovima tako da sam mislio da je ovo normalno", rekao je pacijent.

"Ako ništa, ta situacija mi je skrenula misli s boli i ozljeda na dobar način. Trebalo mi je malo smijeha i zahvalan sam doktorici koja je jednostavno radila svoj posao", kazao je crkveni pastor.

Ipak, mnogi se ne slažu s njegovim mišljenjem i osjetljivošću, te su iznenađeni činjenicom da se doktorica oslanjala na "video tutorial".

"Pao bih u nesvijest da sam to vidio", napisao je jedan pratitelj u komentar.

Drugi je dodao da je prilikom posjeta bolnici čuo liječnike koji su komentirali da ne znaju sve, ali znaju provjeriti ono što im treba. Također, jedna korisnica napisala je kako liječnica "nije izgledala previše samouvjereno".

U komentare snimke javili su se i brojni liječnici i studenti medicine koji su stali u obranu liječnice.

"Studiram medicinu i vjerujte mi-želite da se podsjeti", tvrdi komentator. Javila se i jedna medicinska sestra koja je ustvrdila da "to radi uvijek". Drugi pratitelj ustvrdio je da su liječnici ljudi, a ne roboti - piše Direktno.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 02:14