StoryEditorOCM
SvijetUsred Pariza

Djevojka s poderanom haljinom, ošamućena opijatima uletjela u kebabdžinicu jecajući: ‘Silovala su me petorica...‘

Piše Jl
23. srpnja 2024. - 09:51

Francuska policija istražuje prijavu turistkinje iz Australije koja tvrdi da ju je pet muškaraca silovalo u Parizu, pišu francuski mediji. Uspjela je pobjeći napadačima i utočište pronašla u kebabdžinici u ulici Boulevard de Clichy oko 5 ujutro 20. srpnja, a kada su zaposlenici vidjeli u kakvom je stanju odmah su pozvali policiju. Francuski mediji pišu da je bila dezorijentirana i da nije znala govoriti francuski.

Bila je pod utjecajem opijata, prilično ošamućena, a policiji je rekla da su je seksualno napala petorica muškaraca, ali nije mogla iznijeti više detalja. Također je tvrdila da joj je mobitel ukraden.

Haljina na njoj bila je okrenuta naopako, djelomice izderana. Djevojka (25) je prebačena u obližnju bolnicu Bichat-Claude Bernard. Napad se dogodilo u četvrti crvenih svjetiljki, u blizini turističke atrakcije Moulin Rouge prenosi Jutarnji list

image
/Shutterstock

Glasnogovornik Ministarstva vanjskih poslova i trgovine (DFAT) rekao je za 9News.com.au da su dužnosnici spremni pružiti pomoć napadnutoj ženi.

"Australsko veleposlanstvo u Parizu žurno je kontaktiralo francuske vlasti nakon izvješća o napadnutoj australskoj državljanki u Parizu", rekao je glasnogovornik.

Pariška policija poručila je da će učiniti sve kako bi se počinitelji čim prije identificirali i priveli pravdi.

Nemili događaj se zbio samo jedan dan prije njezina povratka u Australiju i nekoliko dana prije početka Olimpijskih igara.

Navodno će u vrijeme sportskih natjecanja Pariz osiguravati 45.000 policajaca iz 43 države svijeta te 18.000 vojnika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. rujan 2024 01:36