StoryEditorOCM
Svijetstrašan slučaj

Djevojčice iz Njemačke planirale su ubojstvo 12-godišnjakinje? U kući jedne pronađeni novi zastrašujući dokazi

Piše Vijesti SD
24. ožujka 2023. - 12:05

Njemačka je još uvijek u šoku zbog brutalnog ubojstva 12-godišnje Luise iz Freudenberga koju su 11. ožujka s 32 uboda oštrim predmetom ubile dvije kolegice iz razreda od kojih je jedna bila njezina najbolja prijateljica.

Sad su se pojavile informacije kako je moguće da su djevojčice planirale ubojstvo, prenosi Fenix magazin.

Luise (12) ubijena je s 32 uboda nožem. Ubile su je prijateljice iz razreda i ostavile u šumi. Zbog svađe na TikToku?

Prema pisanju njemačkog RTL-a, u kući jedne od djevojčica pronađeni su dokazi koji upućuju na to da su djevojčice proučavale kaznenu odgovornost mlađih počinitelja. Odnosno, istraživale su jesu li one s 12 i 13 godina kazneno odgovorne.

image
Ina Fassbender/Afp

– Dokazi za to pronađeni su tijekom pretresa u kući glavne počiniteljice. Službenici su prekinuli potragu za oružjem ubojstva do daljnjega. Maloljetnice su djelo priznale, ali oružje kojim je počinjeno ubojstvo još nema, rekao je javni tužitelj Patrick Baron von Grotthuss iz ureda javnog tužitelja u Siegenu.

Podsjetimo, 12-godišnja Luise iz Freudenberga u Sjevernoj Rajni-Vestfaliji prijavljena je kao nestala u subotu, 11. ožujka,  a njezino tijelo otkriveno je u nedjelju, 12. ožujka,  u neprohodnom šumskom području odmah iza državne granice s Falačkim Porajnjem. Žrtva je iskrvarila na smrt.

image
Ina Fassbender/Afp

Riječ je o nezamislivom činu koji otvara mnoga pitanja. Počiniteljice još nisu punoljetne te stoga ne mogu biti osuđivane. Ipak, dvije učenice će se suočiti s posljedicama, priopćili su iz policije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2023 06:31