StoryEditorOCM
Svijettragedija u sad-u

Djevojčica (3) umrla u autu nakon što je pijana majka zaspala. Obitelj je prije 12 godina izgubila sinove zbog alkohola

Piše VIJESTI SD
25. rujna 2024. - 12:38

Sandra Hernandez-Cazares i Juan Ruiz 2012. su ostali bez dvojice sinova koje je ubio pijani vozač. Od tada su se zalagali za strože zakone o vožnji pod utjecajem alkohola, a onda su 12 godina kasnije (6. rujna 2024.), doživjeli još jednu nezamislivu tragediju.

Njihova trogodišnja kći također je umrla, a njena majka Sandra sada je u zatvoru, jer je mrtva pijana izgubila svijest u svome automobilu dok je s njom u njemu bila kći, koja je onda umrla na velikoj vrućini.

"Potrebna joj je pomoć, ona to nikada ne bi učinila namjerno", rekao je Juan Ruiz kroz suze za NBC Los Angeles.

Sandra (42) i njihova kći Ily Ruiz pronađene su u zaključanom Ford Expeditionu ispred kuće u Anaheimu u Kaliforniji, gdje su temperature početkom rujna dosezale i 40 stupnjeva. Ily je proglašena mrtvom na licu mjesta.

"Povrijeđen sam, slomljen sam, uništen sam", rekao je Ruiz, prenosi Independent

Policija je u automobilu pronašla nekoliko boca alkohola, a Sandra je potom uhićena i optužena za nenamjerno ubojstvo i zlostavljanje djeteta koje je uzrokovalo teške tjelesne ozljede. Tužitelji su rekli da je bila teško pijana kada je izgubila svijest.

Članovi obitelji posumnjali su da se nešto dogodilo nakon što Sandra nije pokupila svog drugog sina, Lazarusa, iz vrtića, a onda su zatekli tragičnu scenu. Očajnički su pokušali oživjeti djevojčicu, ali nije joj bilo spasa. 

"Već sam izgubio dvojicu dječaka zbog pijanog vozača. Ovo mi je treće dijete koje sam izgubio, slomljen sam, shrvan i ljutit", rekao je Juan i otkrio da se Sandra, od koje se razveo prije dvije godine, bori s alkoholizmom i depresijom od tragičnoj događaja 2012.

"Siguran sam i da je nakon rođenja naše djevojčice počela postporođajna depresija. Nikad joj nije postavljena dijagnoza, ali simptomi su bili prisutni", rekao je. 

"Očajnički sam pokušavao svima reći da joj je potrebna pomoć, ali nitko me nije slušao. Nitko to nije shvatio ozbiljno. Ona to nikad ne bi učinila namjerno. Ona nije loša mama, samo joj treba pomoć", rekao je. 

Sandra se nalazi u zatvoru Orange County, a ako bude proglašena krivom po svim točkama optužnice, čeka je 12 godina iza rešetaka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. rujan 2024 12:57