StoryEditorOCM
SvijetRuski način

Cvijeće, čokolada ili poljubac? Ne, u Moskvi čestitaju 8. ožujka stvarno posebnom željom...

Piše Vijesti SD
8. ožujka 2024. - 17:44

Neki poljupcem, neki ružom i čokoladom, a neki željama za – trudnoćom! Razne su mogućnosti za čestitati 8. ožujka, Međunarodni dan žena, ali poneki viđeniji Rusi odlučili su se preporučiti ženama da zatrudne upravo na taj dan, donosi Jutarnji.

‘Zatrudnite 8. ožujka!‘ - predložio je ruski zastupnik Vitalij Milonov. Prema njegovim riječima, ništa drugo neće Rusiji donijeti toliku radost.

No, zadržao je određeni nivo, da ne kažemo dostojanstvo. Poručio je naime ženama da se odreknu alkohola ‘jer nije dobro da pijane ostanu trudne‘, prenio je njegove misli na svom X profilu i Anton Gerashchenko, zamjenik ministra unutarnjih poslova Ukrajine.

‘Najbolji dar za ženu je nova trudnoća. Beba je najveća radost. Alkohol će vam donijeti samo mamurluk i osjećaj iskorištenosti. Muškarci trebaju biti muškarci, ako je to moguće. Ako ne, onda se koristi cvijeće itd. Glavna stvar - ne opijajte svoje žene, dovoljna je boca šampanjca. Na Dan žena ne bi trebalo biti masovnih okupljanja jer je 8. ožujka poznat po pijanim partijima, onda to dovodi do veza, a krajnji rezultat je taj da pijane ostanete trudne. To se ne bi smjelo događati. Pozivam žene da se 8. ožujka dobrovoljno odreknu alkohola i proslave ga trijezne jer trijezna žena je lijepa.‘

Zamjenica ruskog premijera Tatjana Golikova također je pozvala Ruskinje da rađaju u dobi od 18 do 24 godine, prenosi Jutarnji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 01:29