StoryEditorOCM
SvijetOGROMNA TRAGEDIJA

Četiri brata u dobi od četiri do deset godina poginula zbog urušavanja stropa, za incident kriv partner njihove majke

Piše PSD
13. siječnja 2023. - 23:52

Četiri brata u dobi od četiri do deset godina poginula su 9. siječnja u Argentini, kada se urušio strop sobe u kojoj su boravili, piše Telegraf.

Nesretni događaj odvio se u njihovoj kući u El Hagelu, kraj Buenos Airesa, a vjeruje se da je do urušavanja došlo jer se na krovu skladištilo otprilike pet tona otpada. 

Santino Hardoj (10), Lorenco del Rio (6) i četverogodišnji blizanci Benisio i Noa navodno su poginuli zbog novog dečka njihove mame, Danijela Lopeza (51). On je nekoliko sati prije tragedije sav otpad iz dvorišta premjestio na krov - zbog čega je uhićen. 

- Moje četvero djece je umrlo, osjećam se kao da i ja umirem. Ne želim više živjeti. Svi su otišli na nebo, napustili su me, mamini anđeli. Recite mi da je ovo samo ružan san, rekla je njihova majka, 37-godišnja Pamela Nisi.

U trenutku katastrofalnog urušavanja kuće, Pamela je s najstarijim sinom, 15-godišnjim Valentinom Benitezom bila u drugom dijelu kuće. O nesreći ih je obavijestila buka, ali za reakciju je bilo prekasno. 

Istraga o incidentu još uvijek je u tijeku, a članovi Pameline obitelji, kao i njezini susjedi trenutno prikupljaju novac za sahranu djece. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. listopad 2023 02:55