StoryEditorOCM
Svijetgrozna situacija

Broj turista na Mallorci pao je oko 90 posto pa su se neke žene okrenule seksualnom turizmu, za mnoge je to jedini način da prehrane obitelj

Piše Hina
8. ožujka 2021. - 15:58
Broj turista na Mallorci pao je oko 90 posto pa su se neke žene okrenule seksualnom turizmu, za mnoge je to jedini način da prehrane obiteljAFP

Španjolski otok Mallorca glasio je za 'partijanersku' destinaciju za brojne turiste, no nakon što je pandemija uništila taj sektor brojni su ljudi ostali bez posla, a kako bi prehranile svoje obitelji i izbjegle krajnje siromaštvo neke su žene, ponajviše samohrane majke, rješenje vidjele u seksualnoj djelatnosti.

Zbog pandemije koronavirusa, broj turista na tom španjolskom otoku pao je 2020. gotovo 90 posto i proći će još mjeseci prije nego se stanje na Mallorci i ostalim Balearskim otocima počne vraćati u normalu, piše u ponedjeljak dpa.

Žene koje se za svoju egzistenciju na Mallorci sada bore kao seksualne radnice najčešće su samohrane majke i to rade prvi puta ili se radi o konobaricama i čistačicama koje su izgubile posao.

"Za mnoge od njih je okretanje ili p...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. lipanj 2024 11:55