StoryEditorOCM
Svijethotel sve zataškao?

Bizaran slučaj nestanka dječaka iz Srbije: ‘Kada smo ga konačno dobili na mobitel, bio je u sobi s nekom ženom...‘

Piše JL
9. kolovoza 2023. - 20:50

Sanja i Nenad Jovanović su s trinaestogodišnjim sinom otišli na odmor u Kuvajt gdje su odsjeli u prestižnom hotelu s pet zvjezdica. U subotu, kao i svakoga dana, dječak odlazi na bazen koji je u sklopu hotela. Ubrzo primjećuju da ga nema i kreću u potragu za njim. Dijete su našli, ali iza svega se krije priča za koju im nitko ne daje objašnjenje, piše Blic.rs.

Naime, Sanja i Nenad su sa sinom stigli u Kuvajt prije nekoliko dana i odsjeli u poznatom hotelu s pet zvjezdica.

Dječak je, kako priča Sanja za "Blic", kao i svakog dana u subotu krenuo na bazen koji je u sklopu hotela.

- Otišao je sam na bazen oko 21 sat navečer, kao i svakog dana prije, jer je bazen u sklopu hotela. Tada na bazen idu svi jer ovdje temperature dostižu i do 50 stupnjeva, a osiguranje je uvijek tu na krovu i nadgleda sve - priča Sanja.

Kako kaže, ubrzo primjećuju da njihovog sina nema i kreću u potragu za njim.

- Suprug i ja smo ga krenuli tražiti svuda, i u jednom trenutku uspjeli smo ga dobiti na telefon. Rekao je da je u jednoj sobi s nekom ženom. Rekli smo mu da nam kaže broj sobe i da odmah izađe - priča Sanja.

Kada su stigli do sina, Nenad i Sanja su ostali zbunjeni situacijom u kojoj se dječak zatekao.

Njega je, kako kaže preplašena majka, u sobu odvela žena od 40 godina iz, za njih, još uvijek nepoznatih razloga.

- Rekla mu je da pođe s njom, ali ne znamo je li izvršila neki pritisak da on krene jer dijete ne želi govoriti na tu temu ništa. Pokušavamo razgovarati s njim o tom događaju, ali on ne želi. Ona je nama rekla kako je on bio vrlo ljubazan i da im je htjela naručiti čaj, a to je apsurd jer svatko od nas u sobi hotela gdje smo odsjeli ima termosicu i čajeve.

Njeno objašnjenje je čudno i ne znam što da mislim. Da je otišao za nekom djevojčicom od 16 - 17 godina pa bih razumjela, ali što ima žena koja je mojih godina zvati dječaka od 13 u sobu, govori Sanja.

Kako ona tvrdi, hotel je slučaj "zataškao" jer je dijete dobro i pod izgovorom "sve je prošlo u redu" oni nisu željeli dalje reagirati.

Sanja je rekla da su danas pokušali razgovarati s direktorom hotela, ali bezuspješno, piše Blic.rs.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. lipanj 2024 02:14