StoryEditor
Svijetu tijeku je istraga

Bivši srpski košarkaš kojem je bio zabranjen ulazak u Hrvatsku uhićen zbog obiteljskog nasilja, on tvrdi: Žena mi smješta jer se želim razvesti

Piše PSD
11. prosinca 2019. - 14:21
gurovic00

Bivši košarkaški reprezentativac Srbije Milan Gurović priveden je jučeru Novom Beogradu nakon što je u stanu, navodno, pretukao svoju suprugu i kćer.

Kako javlja Kurir, sumnja da se je Gurović sinoć više puta udario suprugu i maloljetnu kćer (16). Po prijavi na adresu je stigla policija i ekipa Hitne pomoći, a početna kvalifikacija je nasilje u obitelji. U tijeku je istraga.

U međuvremenu oglasio se i Gurović koji opovrgava optužbe.

- Supruga mi želi smjestiti jer se već dvije, tri godine želim razvesti, a ona neće. Neće zato što sam ja Milan Gurović i imam para. Ne želim se pravdati, ali žena je mene napala. Vratio sam se iz Novog Sada, bio sam kod majke. Žena je odmah počela histerizirati, pljuvati me, odgnurnula me. Tada sam je uhvatio za vilicu i odgurnuo - kazao je za Blic Gurović, tvrdeći kako 'kćer nije ni pipinuo'.

Gurović je sa suprugom Tanjom u braku 25 godina i imaju još troje dece.

Nekadašnji član Partizana i Crvene zvezde karijeru je završio 2009. godine, nakon čega je postao trener. Hrvatska javnost ga pamti i po incidentu koji se dogodio prije 15 godina, dok je igrao za Partizan, kada mu je Ministarstvo unutarnjih poslova RH  zabranilo ulazak u Hrvatsku zbog tetovaže Dragoljuba Mihajlovića.  

- Ne znam zbog čega bi nekoga pogađala tetovaža koju sam napravio na vlastitom tijelu jer je to nešto moje, nešto što meni znači, a nikako nije upereno protiv drugih ljudi - komentirao je tada Gurović.

 

#SRBIJA#OBITELJSKO NASILJE#MILAN GUROVIć

Izdvojeno