StoryEditor
Svijetopasna reakcija

Bijes na cesti mogao je završiti kobno, pogledajte kako je reagirao muškarac kojeg je iznervirao drugi vozač: ‘Zapucao je 11 puta!‘

Piše PSD
1. veljače 2022. - 16:30

Na snimci s kamere u vozilu prikazan je jedan vozač koji se 21. siječnja oko 7 sati ujutro kretao u svom SUV-u prema jugu na autocesti na Floridi. Video isječak počinje mirnim tonovima, pjevušenjem muškarca, identificiranim kao Eric Popper, koji je u vrijeme incidenta bio je civilni vatrogasni inspektor u Miami Beach Fire Rescueu. Detektivi su rekli da je Popper presjekao put drugom vozaču, a na audio snimci se čuje Popperov uzvik: Naprijed. Moj Bože. U tom trenutku žrtva je zatrubila iza njega. Zatim se čuje psovka koju Popper govori u videu. Istražitelji su rekli da je Popper tada pritisnuo kočnicu, javlja HAK revija. 

Vozač Toyote Camry u svojem je vozilu bio iza Popperovo SUV-a i rukama je napravio gestu koja se vidi kroz prozor nakon čega je Popper izvadio pištolj iz središnjeg spremišta. 

Kada na snimci vidimo da Camry dolazi bliže SUV-u Popper počinje s pucnjavom i ispaljuje nekoliko hitaca kroz prednje vjetrobransko staklo. 

Pucao je ukupno 11 puta, a tvrdi da je to učinio jer je vozač Camryja prvi zapucao na njega. Ovaj drugi to negira tvrdeći da nije imao već da je na Poppera bacio bocu vode. 

Policija je rekla da je Popper stao, kontaktirao vlasti i pričekao ih na benzinskoj postaji. Vozač Camryja zaustavio se kod trgovačkog centra na sjeverozapadnoj 119. ulici, gdje je također kontaktirao vlasti. Popper se kasnije predao vlastima, dao ostavku na posao i sada se suočava s nekoliko optužbi. Predao je i video s nadzorne kamere vozila. Video je na kraju objavio voditelj lokalnih vijesti Andy Slater.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. kolovoz 2022 21:04