StoryEditorOCM
SvijetIZVANREDNA OBJAVA

Bečka policija objavila nove slike: Rođaci su rekli da je na snimci Danka, tražimo ove dvije žene! Javio nam se Srbin...

Piše vijesti sd
3. travnja 2024. - 15:18

Dvogodišnja djevojčica Danka Ilić, koja je 26. ožujka nestala kod Bora, vjerojatno je uočena na tramvajskoj stanici u Beču, objavila je bečka policija. Djevojčica iz Srbije identificirano je na videu koji je snimio svjedok, objavila je policija u srijedu.

"Nakon što su rođaci nestale djevojčice pogledali slike, pretpostavlja se da je vrlo vjerojatno riječ o nestaloj djevojčici iz Srbije. Bečka policija traži objavljivanje snimaka po nalogu javnog tužitelja", priopćeno je.

Policija je objavila i nove fotografije na kojima se vidi djevojčica vidi u društvu dviju žena.

Iz austrijske policije apeliraju na sve građane koji su vidjeli dvije žene sa snimke da odmah kontaktiraju policiju.

Kako je u utorak potvrdila bečka policija, srpskim vlastima u subotu se javio jedan Srbin koji živi u Beču. Oko 20 sati u Beču je primijetio maleno dijete na tramvajskoj stanici Schottenring. Bilo je to u društvu dviju odraslih žena.

Muškarac je vidio veliku sličnost između djevojčice i Danke koja je nestala u Srbiji te je odmah snimio dijete i dvije žene koje su bile s njom. Potom je snimke dao vlastima radi daljnje istrage.

image
Screenshot Lpd Wien
image
Screenshot Lpd Wien
image
Screenshot Lpd Wien
image
Screenshot Lpd Wien

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. travanj 2024 07:02