StoryEditorOCM
SvijetZAHVALJUJE BOGU

Baka zaštitila unuke od razornog tornada: ‘Legla sam ih u kadu, pokrila ih dekom i uz njih položila Bibliju. Kada je uskoro bila otrgnuta iz temelja, a kuća se stala rušiti...‘

Piše PSD
23. prosinca 2021. - 12:41

Clara Lutz, baka iz Kentuckija, smjestila je svoja dva unuka u kadu, pokrila ih dekom i jastukom te uz njih položila Bibliju kako bi ih zaštitila od oluje koja je podivljala. Tako su 15-mjesečni Kaden i 3-mjesečni Dallas preživjeli udar razornog tornada, navodi 14news.

- Osjetila sam tutnjavu i podrhtavanje kuće. Sljedećeg trenutka, kada se podigla i nije mi više bila u rukama. Nisam mogla izdržati, samo sam uzviknula, 'O moj Bože' - ispričala je baka.

Kada je, kaže, otrgnuta iz temelja, zbog čega neko vrijeme nije mogla pronaći djecu. 

- Šerif je sišao. Sjela sam u njegov auto na kraju mog prilaza, a nedugo nakon toga doveli su mi Kadena, mog 15-mjesečnog unuka. I donijeli su mi tromjesečnu bebu, Dallasa - rekla je Clara.

Opisala je da je mozak dojenčeta krvario. Prevezen je u bolnicu Vanderbilt u Nashvilleu, ali prije nego što je uopće stigao, krvarenje je stalo. Oboje djece pronađeno je u dvorištu ispred kuće, ispod kade. Oba su djeteta bila živa, a čak ih ni kiša nije smočila.

Clara kaže da ne mari za materijalni gubitak i pripisuje Bogu zasluge što je spasio živote njezinih unuka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. rujan 2023 02:29