StoryEditorOCM
Svijetpogledajte video

'Sretan Božić i Nova godina': hrvatski vojnici u Afganistanu s ministrom Krstičevićem snimili blagdansku čestitku za svoje obitelji i sve građane u domovini

Piše PSD
21. prosinca 2019. - 16:37

Povodom božićnih i novogodišnjih blagdana, pripadnici 11. hrvatskog kontingenta u NATO misiji potpore miru Resolute Support u Afganistanu poslali su čestitku svojim obiteljima i svim građanima u Hrvatskoj, priopćio je MORH.

"Sretan Božić i Novu godinu želimo svima u Hrvatskoj!", poručili su hrvatski vojnici zajedno sa zapovjednikom 11. HRVCON-a brigadirom Draganom Basićem i potpredsjednikom Vlade RH i ministrom obrane Damirom Krstičevićem iz Afganistana.

 

 

U području misije potpore miru Resolute Support u Afganistanu nalazi se 11. hrvatski kontingent sa 110 pripadnika, koji su smješteni u  Mazar-e-Sharifu i u Kabulu.

Uoči božićnih blagdana, pripadnike Hrvatske vojske u Afganistanu posjetili su potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević i direktor Glavnog stožera Oružanih snaga viceadmiral Robert Hranj s izaslanstvom koji su tom prigodom pripadnicima Hrvatske vojske i njihovim obiteljima uputili čestitke i lijepe želje povodom nadolazećih blagdana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. lipanj 2023 04:23