StoryEditor
Regijabesramno ponašanje

Zbog neodgovornog bračnog para iz Dubrovnika čitavo hercegovačko selo u samoizolaciji: nisu samo prekršili mjere, nego su i ilegalno prešli granicu!

11. travnja 2020. - 17:51

Selo Turkovići u Popovom polju, nedaleko od Dubrovnika stavljeno je u samoizoalciju jer je sanitarni inspektor i stožer civilne zaštite iz općine Ravno tamo zatekao dvoje Dubrovčana, koji su ilegalno prešli granicu i došli u to mjesto.

U samoizolaciju je stavljeno deset stanovnika toga mjesta-rečeno je na press konferenciji stožera civilne zaštite Hercegovačko-neretvanske županije u Mostaru.

​Istaknuto je da je riječ o bračnom paru iz Dubrovnika koji su tamo došli unatoč mjerama zabrane prelaska državne granice.

​Inače, općina Ravno je zbog sprječavanja širenja panedemije korona virusa zabranila dolazak na područje svoje općine Dubrovčanima, od kojih neki granicu prelaze preko prijelaznih mjesta za pogranični promet.

Točnije imaju ključeve za otključavanje rampe, a pogranične propusnice od prije posjeduju jer imaju zemlje na području općine Ravno koju obrađuju ili uzgajaju stoku.

 

item - id = 1015638
related id = 0 -> 1143549
related id = 1 -> 1143533
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. studeni 2021 19:06