StoryEditorOCM
Regijakrajnje bizarno

Zar se ovo stvarno događa?! Pogledajte što srpski turisti rade na plaži, glavni akteri su dva čovjeka i jedna svinja...

Piše Vijesti SD
21. srpnja 2024. - 22:45

Tijekom ljetnih mjeseci, dok je turistička sezona na Jadranu i u Grčkoj, barem što se tiče većine srpskih turista, u punom jeku, svjedočili smo njihovom raznolikom ponašanju. No, sada se pojavila jedna snimka koja bi mogla zasjeniti sve dosadašnje, a glavni akteri su dva čovjeka i jedna svinja - nataknuta na ražanj, piše Blic.rs.

A prije nego što je svinja završila na ražnju - nasred plaže, momci, za koje se iz komentara doznaje da su iz Srbije, odlučili su svinju ‘proprati‘ u moru. 

Drugi su to snimili i objavili na društvenoj mreži X, a video je u kratkom vremenu postao viralan i izazvao velik broj reakcija i komentara.

"To mogu biti samo Srbi. Kako im takve stvari padaju na pamet? Baš me zanima", "Zašto Srbe ne voditi svuda", "Prvo - jadna svinja, drugo - količina smeća koju ostavljaju za sobom na plaži je nevjerojatna”, “Paradajz turisti su se vratili da zavladaju plažama”, samo su neki od komentara korisnika Twittera koji su osvanuli ispod kontroverznog videa.

Inače, nije poznato u kojem je odmaralištu snimljen video, ali sudeći prema komentarima ‘autora‘ videa, očito je riječ o mjestu gdje ima dosta srpskih turista, jer oni koji su snimali sve govore srpskim jezikom, piše Blic.rs.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. listopad 2024 15:52