StoryEditorOCM
RegijaMASTERCHEF

Vučića u ovoj ulozi još nismo vidjeli. Nije mu išlo najbolje, a i sam je to priznao: ‘Bolje da ostavim...‘

Piše Portal SD
4. rujna 2024. - 21:48

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić posjetio je radnike u kuhinji kasarne "Podnarednik Momčilo Gavrić" u Loznici, gdje je iskoristio priliku da se okuša u pravljenju palačinki, prenosi Blic

- Što mi dobro stoji kecelja, je l’ da? Sjećam se svojih vojničkih dana, kao i vječite želje da u kantini imamo palačinke. Sad je došlo vrijeme da tu želju ispunim našim vojnicima. Mada, u onim mojim starim tavama uvijek mi je uspijevalo, a ovdje ništa. Bolje da ostavim i da poslužim vojnike, to mi barem ide. Momci, izvolite - napisao je Vučić u opisu snimka na Instagramu.

Vučić je ranije danas održao sastanak s predsjednicom Narodne skupštine Anom Brnabić, predsjednikom Vlade Milošem Vučevićem, generalom Milanom Mojsilovićem i grupom ministara Vlade Republike Srbije.

- Održao sam sastanak s predsjednikom Vlade, predsjednicom Narodne Skupštine i grupom ministara. Razgovarali smo o strateškim projektima za zemlju, pripremama za EXPO, rebalansu budžeta, povećanju plaća i penzija, a posebno smo se bavili pitanjem zdravlja ljudi, naročito smanjenjem lista čekanja - napisao je Vučić na Instagramu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. rujan 2024 12:50