StoryEditorOCM
Regijaprva, druga, treća

Video bake Vinke hit na društvenim mrežama, s 80 godina vozi ‘fiću‘: Prije su mi davali voziti samo volove na ispašu

Piše vijesti sd
24. ožujka 2023. - 23:49

Objave na društvenim mrežama uključuju i starije osobe koje same, ili uz pomoć mlađih, postaju zvijezde na društvenim mrežama.

Takav je slučaj i s bakom Vinkom, koja živi u podnožju Suve planine u okolici Niša. Ona ima 80 godina, a s unukom Jovanom voli se provozati u njegovim vozilima.

Jovan Mitrović je postao poznat javnosti i ljubiteljima automobila zbog svoga crvenog "fiće" kojim se prošlog mjeseca odvezao na Kopaonik i tamo pokazao zavidne mogućnosti tog legendarnog automobila po snijegu, piše Pogled.ba.

On je na svoj Instagram profil stavio sliku bake Vinke kako upravlja buggyjem. Zanimljivo je da je baka vozačica amaterka, ali to joj očigledno nije problem, što je naišlo na velike simpatije pratitelja na Instagramu.

Baka Vinka kaže da u mladosti nije imala priliku voziti automobil jer su uvijek živjeli na selu i te poslove obavljali su drugi članovi obitelji.

U jednom od klipova baka se našalila i rekla da su joj ranije davali voziti samo volove na ispašu. Unuk Jovan joj je, međutim, prvi put dao volan u ruke i potrudio se objasniti baki kako voziti automobil.

Prije četiri mjeseca baka Vinka se provozala i poznatim "fićom". Unuk Jovan ne odustaje od ideje da baka nastavi voziti i druge automobile i najavljuje nove avanture.

"Baka Vinka ima puno fanova, stalno ljudi pitaju kada će ona ponovo nešto novo voziti. Ja je volim snimati i volim pokazati ljudima kako i naše bake od 80 godina umiju štošta uraditi, kako su odlučne i hrabre, a ujedno i željne dobre zabave i smijeha u ova siva vremena. Baka i ja se dobro zabavimo snimajući se, njoj to malo promijeni svakodnevnu rutinu, jer se brine o kućanstvu i puno toga napravi tijekom dana. Ja je puno volim i na ovaj način pokušavam da na zabavan način provodimo vrijeme", rekao je Jovan za Niške vesti, prenosi Pogled.ba.

Unuk je dakle zadovoljan, baš kao i pratitelji na društvenim mrežama. Ako je zadovoljna baka i institucije zadužene za skrb o dobrobiti starijih osoba, smijehu i zadovoljstvu neće biti prepreke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. lipanj 2023 09:50