StoryEditorOCM
Regijau bijegu je

Velika potjera u Srbiji, dignuti dronovi i helikopteri: taksist s Kosova usmrtio jednog i teško ranio drugog policajca

Piše VIJESTI SD
18. srpnja 2024. - 08:11

Tijekom rutinske kontrole taksi vozila sinoć je u Loznici u zapadnoj Srbiji došlo do krvavog obračuna u kojem je na prometne policajce ispaljeno nekoliko hitaca. Jedan policajac je ubijen dok je drugi teško ranjen. 

Nakon nemilih događaja, javnosti se jutros obratio i ministar unutarnjih poslova Srbije, Ivica Dačić, koji je rekao da je u tijeku velika potraga za napadačem.

"Noćas, oko 00.55 sati u Loznici, prilikom kontrole vozila na kontrolnom punktu u Lipničkom Šoru, policijski službenici Stanice granične policije Trbušnica, zaustavili su Mercedes tutinskih registarskih oznaka u kojem su se nalazile dvije osobe. Prilikom izlaska iz vozila jedna osoba je pucala iz pištolja, pogodivši policijskog službenika Nikolu Krsmanovića (34) u grudi, a policijskog službenika Vjekoslava Ilića (50) u rame, nakon čega je pobjegao.

image

Hajziri Artan

mup.rs

Oba policijska službenika prevezena su u Opću bolnicu Loznica, gdje je Krsmanović podlegao ozljedama. Policija je na licu mjesta pronašla putovnicu osumnjičenog, izdanu na Kosovu, na ime Hajziri Artan (33). Jake policijske snage intenzivno tragaju za napadačem.

Obitelji ubijenog policajca upućujem najdublјu sućut u ime Ministarstva unutarnjih poslova i svoje osobno ime“, rekao je Dačić.

Podignuti su i dronovi i helikopteri kako bi se ušlo u trag napadaču, a na društvenim mrežama pojavila se i fotografija ubrzo nakon ovog obračuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. rujan 2024 06:59