StoryEditorOCM
RegijaTragedija

Upalili štednjak kako bi se ugrijali pa se otrovali plinom: ‘Dozivao sam ga, nije reagirao, bio je hladan‘

Piše JL
1. prosinca 2023. - 21:39

Tragediju u kojoj su stradali Igor (41) i Brankica  Nešić (38) iz Niša izazvao je štednjak na plin koji su supružnici uključili kako bi se ugrijali, piše Blic. Vrata njihove sobe bila su zatvorena, a pećnica otvorena kako bi više topline ušlo u sobu - prenosi Jutarnji list.

- Kad je nivo plina u boci pao ispod određene granice, on se u štednjaku više nije mogao koristiti za zagrijavanje jer je potenciometar bio okrenut na maksimum pa je došlo do curenja plina - rekao je izvor Blicu.

Mrtvog sina i snahu pronašao je Igorov otac Miroslav Nešić kad je ušao u sobu.

- Vidio sam da Igoru visi ruka pored kreveta. Noga je bila isto pored kreveta. Dozivao sam ga: ‘Igore, Igore‘, ali nije reagirao. Supruga je ležala pokraj njega. Priđem, pipnem ga po licu, bio je hladan. Pokušao sam mu dati umjetno disanje, ali uzalud, već se bio ohladio - ispričao je Miroslav.

Liječnici Hitne pomoći mogli su samo konstatirati smrt.

U drugoj sobi bio je Igorov brat, ali ništa nije osjetio, kao ni otac i majka, koji su također bili u kući.

Iz niške policije Blicu je kratko potvrđeno da su tijela dvije osobe, 41-godišnjeg muškarca i 38-godišnje žene, pronađeni u stambenom objektu u kojem su živjeli - piše Jutarnji list.

- Obaviješteno je više javno tužiteljstvo u Nišu. Policija je poduzela sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti. Nema sumnjivih okolnosti - izvijestili su.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 08:43