StoryEditorOCM
Regijadečko je iz rusije

Ukrajinka u Beogradu proživljava teror, susjedi su joj prvo obilježili zgradu, a onda je i fizički napali. Poznati odvjetnik: ‘Lagala je i policija, njoj se sada sudi!‘

Piše PSD
29. prosinca 2022. - 13:15

Društvenom mrežom Twitter počela je kolati fotografija na kojoj se vidi prizor iz prigradskog beogradskog naselja Vinča. Naime, na ulazu u zgradu ispisana su dva velika slova "Z", a uz tu fotografiju je objavljen i video na kojem se vidi kako muškaraca nasrće na jednu ženu. Prema informacijama kojima raspolaže Nova.rs, riječ je o djevojci iz Ukrajine koja trpi teror u svojoj zgradi. 

O nesretnoj djevojci oglasio se i srpski odvjetnik Čedomir Stojković koji je i objavio snimke i fotografije. 

- Nastavljamo braniti Mašu iz Ukrajine. Prvo su joj nacrtali „Z“ na zgradi u koju je izbjegla, a potom su je „Z“ Beograđani napali u stanu i pretukli. Potom je policija slagala sud pa je ona bila osuđena. Potom smo ukinuli presudu - napisao je. 

Prema informacijama koje trenutno kruže Beogradom, Maša iz Ukrajine se u njihov grad doselila sa svojim dečkom Jurijem koji je iz Rusije. 

- U četvrtak nastavljamo braniti! Ukrajinku, izbjeglicu, u čiji zakupljeni stan su upala dvojica Z Beograđana i pretukla nju i njezinog momka. Policija je uhitila djevojku, napisala laži sudu, i sud ju je kaznio bez prevoditelja, tvrdi odvjetnik. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. ožujak 2023 06:05