StoryEditor
Regijao motivima se nagađa

Ubojstvo poduzetnika u Banjoj Luci: uhićene četiri osobe, za petim osumnjičenikom se traga; Mediji pišu da Krunić nije pristajao na 'reket'

Piše Hina
23. travnja 2019. - 22:23
kruni

Četiri osobe uhićene su do utorka navečer u sklopu istrage o ubojstvu poduzetnika Slaviše Krunića, koji je iz zasjede ubijen u ponedjeljak u okolici Banje Luke, potvrđeno je tijekom dana iz policijskih izvora u Bosni i Hercegovini.

Zločin koji je šokirao BiH: uhićen osumnjičeni za ubojstvo poznatog poduzetnika; Ubijeni Krunić bio je vlasnik pet uspješnih tvrtki, otkriveno tko mu je htio preoteti poslove

Policija je potvrdila kako su, pod sumnjom da su sudionici ubojstva na području Banje Luke, uhićeni Goran Milanović i Emilio Baldo, a kasno poslijepodne policija Federacije BiH je u Sanskom Mostu uhitila braću Nermin i Armin Ćulum, koji su nakon toga predani policiji Republike Srpske.

Muškarcu ubijenom noćas kod Banja Luke u Splitu se sudilo za teško razbojništvo i pokušaj ubojstva u Kaštelima; I tada su se spominjala lica premazana tamnom pastom

Ministarstvo unutarnjih poslova tog entiteta potvrdilo je kako i dalje traga za muškarcem po imenu Bendi Đukanović, za kojega drže da je također bio pripadnik skupine koja je likvidirala Krunića.

Objavljena je Đukanovićeva fotografija uz poziv građanima da prijave policiji ako ga opaze, ali i da budu oprezni jer je riječ o opasnoj osobi.

Banjalučki poduzetnik brutalno ubijen u sačekuši ispred kuće: napadači izrešetali automobil u kojem je bio s tjelohraniteljem

O mogućim motivima ubojstva Slaviše Krunića, vlasnika četiri tvrtke u kojima radi gotovo dvije tisuće zaposlenih, za sada se samo nagađa, no mediji u BiH prenose kako je on bio poduzetnik koji nije pristajao na "reket" pa nagađaju kako je to mogao biti razlog za njegovu likvidaciju.

Krunić je bio vlasnik i zaštitarske tvrtke "Sector Security". Neprekidno je bio na oprezu, a i u trenutku kada je ubijen bio je u pratnji dvojice zaštitara, od kojih je jedan poginuo, a drugi teško ranjen kada su napadači na njih pucali iz strojnica.

#SLAVIŠA KRUNIĆ

Izdvojeno

03. srpanj 2020 11:05