StoryEditor
Regijaincident na parkingu

U Mostaru oštećen automobil beogradskog glumca Sergeja Trifunovića: ‘Netko je razbio vjetrobransko staklo, prerezao gume, rastrgao krov nožem...‘

Piše PSD
19. rujna 2021. - 10:52

Automobil beogradskih registarskih oznaka, u vlasništvu poznatog glumca mostarskog podrijetla Sergeja Trifunovića, oštećen je u subotu na parkiralištu u naselju Vatikan, u Mostaru.

Kako izvještava Radio Slobodna Europa (RFE) nepoznati počinitelj ili više njih razbili su vjetrobransko staklo, isparali krovno platno i  izrezali zadnju desnu gumu.

„Došao sam ovdje u svoj Mostar, parkirao automobil, a netko ga je po noći vandalizirao. Netko je razbio vjetrobran, prerezao gume, rastrgao krov nožem... Budući je ovo taj kraj, vjerojatno su u pitanju neki navijači”, rekao je Trifunović za RFE.

Incident se dogodio u zapadnom, većinom hrvatskom dijelu Mostara, gdje dominiraju navijači kluba "Zrinjski".

Ranije je Sergej Trifunović pružao podršku na društvenim mrežama suparniku, nogometnom klubu "Velež", čije je sjedište u istočnom, uglavnom bošnjačkom dijelu Mostara.

„Ovaj automobil je već tamo bio parkiran nekoliko puta. Tablice 'BG' nikoga nisu iritirale. Mislim da je to vjerojatno na relaciji Velež-Zrinjski, neki napaljeni mladi mozak ”, rekao je Trifunović za RSE, dodajući da je mostarska policija provela uviđaj.

Alma Morić-Đuliman, iz ulice biskupa Buconjića, u naselju Vatikan, kod koje se Trifunović nalazi u posjeti, kazala je za RSE da Sergej Trifunović već od srijede ostavlja automobil na tom parkingu, te da do petka popodne, kada su išli u šetnju, niko nije ni vidio da je to Sergejev automobil.

“Sigurna sam da je netko nešto vidio, a zašto nitko ne želi ništa reći, ne znam - kazala je Morić-Đuliman.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. svibanj 2022 00:28