StoryEditorOCM
Regijauvijek prvi

Srbijanska TV novinarka otkrila kako je putovati s Vučićem: Inzistirao je da vijest o njemu u Indiji ide prije hladnog vala u Srbiji s nekoliko mrtvih

Piše PSD
1. srpnja 2022. - 14:31

Na službenim putovanjima političare prate i novinari, a njihova međusobna komunikacija i odnos obično nije tema izvještavanja pa ostaje nepoznata.

Novinarka televizije N1 Srbija Žaklina Tatalović u podcastu "Dobar, loš, zao" Nove.rs otkrila je kako je bilo putovati s Aleksandrom Vučićem, dok je bila novinarka Prve TV.

image

Sve vidi, sve čuje

Andrej Isakovic/AFP

- Putovala sam svuda po svijetu, nikad ne znaš kud si pošao, a gdje si došao. Uvijek je neka svađa, uvijek je napeto. Uvijek je "što smo mi to objavili, što smo mi to rekli". Gledaju se sve vijesti. Otvoren je kompjutor, ne jede se dok se ne pogledaju sve vijesti, gdje je god netko pričao. Vučić u svim vijestima odgleda samo sebe. Ako nije prvi na vijestima, onda se jako ljuti što nije prvi, rekla je Žaklina Tatalović, prenosi Nova.rs.

image

Žaklina Tatalović: Ne želim zvati urednike i reći im da Vučić želi ići prvi, a da zanemare tu hladnoću i te ljude

Screenshot YouTube Nova.rs

Posebno je zanimljivo jedno putovanje u Indiju, također u vrijeme kada je Vučić bio premijer.

- Bio je siječanj, u Srbiji smo ostavili kaos, snijeg, vijavicu. Nekoliko je ljudi umrlo od hladnoće. Zvali su me s Prve TV i rekli: "Kad prođe taj kaos, onda ideš ti s uključenjem iz Indije i što se tamo događalo". To sam rekla Vučiću, a on je rekao: "Ne može! Zovi da idemo mi prvi". Ja ga uvjeravam da je umrlo nekoliko ljudi, možda ne bi trebala ići Indija, ljeto, palme.

image

Vučić voli biti prvi i na naslovnicama

Tom Dubravec/ Cropix

"Ne, ne. Zovi i kaži da idemo prvo mi", rekao mi je on. Ja mu kažem da neću nikoga zvati i tako smo se non-stop svađali. Ja ne želim zvati urednike i reći im da Vučić želi ići prvi, a da zanemare tu hladnoću i te ljude i to što im se događa. Onda to preuzme Suzana pa ona zove Manju koja zove urednike i tako dalje", ispričala je TV novinarka Žaklina Tatalović za podcast "Dobar, loš, zao" Nove.rs

Nakon ovoga čekamo da neka novinarka ili novinar koji putuju s Andrejem Plenkovićem objave kako je s njim letjeti, što i kada gleda te ljuti li se što nije prvi.

image

Vučić prvi, svi ostali drugi

Elvis Barukčić/AFP
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. ožujak 2023 13:54