StoryEditor
RegijaApsurdan razlog

Tužiteljstvo za svjedoka u procesu protiv Dijane Hrkalović pozvalo policajca koji je bio mrtav i prije samog slučaja?! Obrana traži da se ona brani sa slobode

Piše PSD
22. listopada 2021. - 08:32

Jedan od devet policajaca koji su trebali svjedočiti u postupku koji se vodi protiv bivše državne tajnice MUP-a Dijane Hrkalović, preminuo je.

Prema informacijama do kojih su došli, policajac je preminuo i prije nego što je predložen da bude svjedok u ovom postupku, izvještava Nova.rs.

Dijana Hrkalović se sumnjiči da je počinila kazneno djelo trgovine utjecajem. Hrkalović se trenutačno nalazi u pritvoru, a njena obrana jučer je uložila žalbu na rješenje kojim joj je određen pritvor do 30 dana i u njoj traže da se brani sa slobode. O žalbi će idućih dana odlučivati kazneno izvanraspravno vijeće Posebnog odjela Višeg suda u Beogradu (Specijalni sud).

Dijani Hrkalović je određen pritvor zbog opasnosti da će utjecati na svjedoke, a kako su svi svjedoci aktivni policijski službenici, ovaj razlog za pritvor je, prema stavu jednog od njenih branitelja, apsurdan, izvještava Nova.rs.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. siječanj 2022 02:22