StoryEditor
Regijagrađani je oplakuju

Tragična smrt maturantice potresla BiH, oproštajne poruke preplavile društvene mreže: Amina je poginula na satu vožnje, u stravičnom sudaru s kamionom

Piše PSD
5. veljače 2020. - 09:27
Joško Ponoš/ilusracija/HANZA MEDIA

U stravičnoj prometnoj nesreći koja se dogodila jučer kod Cazina u BiH poginula 18-godišnja Amina Beširević, maturantica Druge srednje škole u Cazinu koja je bila na satu vožnje u automobilu Golf 6, u vlasništvu autoškole 'Kapić', piše Dnevni avaz.

U sudaru s kamionom lakše je ozlijeđen i njen instruktor, a nesreća se dogodila na putu Cazin – Lojićka, na opasnom zavoju gdje su se i ranije često događale nesreće.

Tragična smrti18-godišnjakinje potresla je mnoge te su društvene mreže preplavile brojne oproštajne poruke, a putem Facebooka oglasila se i stranica 'Naša krajina'. cijeli kraj Krajina je okovana tugom nakon što se proširila vijesti da je u stravičnoj prometnoj nesreći kod Cazina poginula 18-godišnja Amina Beširević, maturantica Druge srednje škole u Cazinu.

'Nažalost, u današnjoj prometnoj nesreći koja se dogodila u mjestu Lojićka kod Cazina, preminula je naša sugrađanka Amina Beširević. Učenica je JU Druga srednja škola Cazin, IV AT (arhitektonski tehničar). Molimo dragog Boga da našoj Amini podari sve ljepote Dženneta, a njenoj obitelji i rodbini da da mnogo sabura – Amin. Dovimo za našu Aminu...', navodi se u poruci.Ubrzo se na ovu poruku nadovezalo mnogo građana, koji su komentirali prerano ugašeni mladi život.

'Žalosno i tužno da je jedan mladi život ovako završen. Počivala u miru Božjem', samo je jedan od komentara ožalošćenih građana koji susjećaju s tragičnom sudbinom mlade djevojke.

Nesretna djevojka bila je na obuci u automobilu Golf 6, vlasništvo autoškole “Kapić”. U strahovitom sudaru s kamionom lakše je ozlijeđen i njen instruktor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

19. rujan 2020 18:38