StoryEditorOCM
RegijaUžas iz susjedstva

Stravični detalji pronalaska bebe u zamrzivaču: ‘Jezivo. Ne mogu se oporaviti od te scene. Stalno mi je u glavi‘

Piše Vijesti SD
24. siječnja 2023. - 19:22

Lidija M. (47) iz Srbije čija je beba nađena mrtva u zamrzivaču u Zemunu, ispitana je u utorak na policiji. Beba je nađena u kući u kojoj je živjela Lidija, njezin suprug Zoran (62) i njihovo četvero djece. Lidija je priznala da je novorođenče njezino, a policiji je kazala da je rođeno mrtvo.

"Lidija je priznala da je beba njezina, ali je rekla da ju je rodila mrtvu. Međutim, to još uvijek ne znamo dok ne završi obdukcija. Također je rekla da je sakrila tijelo jer nitko od njezinih ukućana nije znao da je trudna. Nije znala što će napraviti pa je mrtvu bebu stavila u zamrzivač - rekao je u razgovoru za Telegraf sugovornik blizak istrazi.

Tijelo mrtve bebe pronašao je u škrinji prošlog tjedna suprug Zoran kada ju je, kako je rekao, htio očistiti. Zoran je kazao da su on i supruga imali nesuglasice te da se viđala s drugim muškarcima.

„Supruga koja je otišla i ja imali smo nesuglasice, imamo četvero djece... Supruga ne živi ovdje od svibnja, a ja živim ovdje otkad je kuća napravljena, 60 i nešto godina", ispričao je Zoran istražiteljima.

"Vidio sam vrećicu u kojoj je bio ručnik. Prvo sam pomislio da je to neki kruh. Kada sam otvorio vrećicu, ugledao sam bebu. Bio sam šokiran. Jezivo. Ne mogu se oporaviti od te scene. Stalno mi je u glavi. Odmah sam nazvao sina i policiju. Nisam znao da se tako nešto nalazi u zamrzivaču, još sam potresen. Ne znam što da mislim o svemu ovome", ispričao je. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. ožujak 2023 09:42