StoryEditorOCM
RegijaNA ADI CIGANLIJI

Stravična tragedija u Beogradu: 16-godišnjak pokušao spasiti prijatelja od utapanja, obojica izgubila živote

Piše Vijesti SD
8. lipnja 2023. - 12:16

Stravična tragedija dogodila se u utorak poslijepodne na Adi Ciganliji u Beogradu, gdje su živote izgubila dva 16-godišnjaka, piše portal Srpskainfo.

Kako navode, jedan maloljetnik se počeo gušiti, a drugi je tada skočio kako bi ga spasio, ali nažalost obojica su se utopila. 

U početku su svi mislili da je riječ o šali, ali kada je vidio da je situacija ozbiljna 16-godišnji učenik Saobraćajno-tehničke škole u Zemunu skočio je s pontona i pokušao pomoći. 

Kako portal Srpskainfo navodi, tinejdžer koji je skočio kao spasilac nije pio alkohol i bio je potpuno pribran sve vrijeme.

Miroslav Macura, ravnatelj Saobraćajno-tehničke škole u Zemunu potvrdio je da je učenik njegove škole skočio u pomoć svom prijatelju.

– Za sada znam da je učenik naše škole pritrčao u pomoć svom prijatelju koji se počeo gušiti te da je u pokušaju da ga spase nastradao. Dečko ga je povukao sa sobom i oboje su se utopili – govori Macura za portal Srpskainfo i dodaje da za nastradalog učenika ima samo riječi hvale:

– On je jedan od boljih đaka u našoj školi, a najbolji u svom razredu, tako da nisu u pitanju problematična djeca.

Drugi nastradali tinejdžer pohađao je Srednju tehničku školu “Lola” u Železniku. On je kao i njegov vršnjak iz zemunske škole prekjučer završio drugi razred i prema riječima onih koji su ga poznavali, on je taj dan otišao na Adu s grupom učenika iz svoje škole, piše Kurir.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 07:40