StoryEditorOCM
Regijau školskom dvorištu

Srpski mediji tvrde! Ovo je nova snimka uhićenja dječaka ubojice, Kosta nije pružao otpor policajcima

Piše Vijesti SD
30. svibnja 2023. - 23:26

Na TikToku se pojavila nova snimka za koju srpski mediji tvrde da je trenutak uhićenja dječaka ubojice Koste K. (13) u školskom dvorištu OŠ Vladislav Ribnikar, netom nakon što je počinio svoj krvavi pir u kojem je ubio devetero djece i zaštitara Dragana.

Kako se vidi na snimci, dječak osumnjičen za stravični masakr stoji mirno dok mu dvojica policajaca stavljaju kapuljaču na glavu i lisice na ruke, a dječak ubojica ne pruža otpor.

Zasad još nije poznato je li video autentičan, a možete ga pogledati u nastavku.

Uskoro, točnije 3. lipnja, navršit će se mjesec dana od krvavog masakra. Kosta je tog kobnog jutra iz sefa uzeo dva očeva pištolja i napravio četiri molotovljeva koktela.

Na ulazu u školu bez riječi je ubio zaštitara i još tri djevojke koje su se tamo zatekle. Zatim je vratio okvir streljiva u pištolj u hodniku i ušao u učionicu u prizemlju, gdje je njegov razred imao sat povijesti.

Tamo je prvo ranio učiteljicu u ruku i trbuh, a zatim se okrenuo i pucao u djecu. Ubio je šestero djece i ranio još petero.

Nakon masakra izašao je iz učionice i sam pozvao policiju navodno rekavši da je ‘on mali psihopata koji treba da se smiri‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 12:10