StoryEditorOCM
Regijazabrinuti otac

Srpski glumac uputio upozorenje i apel roditeljima: ‘Manijaka ima svugdje. Moju kćer maloprije je presreo jedan...‘

Piše Vijesti SD
19. srpnja 2024. - 14:12

Srpski glumac i voditelj Peđa Damnjanović na društvenoj mreži opisao je kako je manijak u Beogradu prišao njegovoj kćeri, nakon čega je čitav slučaj otišao prijaviti policiji, te uputio upozorenje svim roditeljima.

‘Manijaka ima posvuda i po svemu sudeći sve više, svjesni smo toga, ali opet upućujem apel i upozorenje prvenstveno zbog djece.

Na Banovom brdu se opet pojavio jedan takav kojem je mjesto u ustanovi, ali ga očigledno još nisu uhvatili i smjestili gdje mu je mesto.

Naime, moju kćer, koja ima 15 godina, maloprije je na Banovom brdu presreo ‘čovjek‘ i uhvatio je za ruku. Rekao joj je da je jako lijepa, da se moraju upoznati, da mu mora dati svoj broj telefona. U panici je razmišljala je li pametno početi vrištati i pobjeći, međutim, pribrala se i rekla mu da je maloljetna i da je pusti.

Pokušao ju je još malo zadržati, a kada je rekla da je zove otac, pustio ju je.

Odmah sam prijavio policiji, oni sada patroliraju tim područjem, ali svakako razgovarajte s djecom o situaciji i recite im da uvijek svuda idu u grupi‘,​ napisao je zabrinuti otac.

image
Screenshot/Instagram


Peđa Damnjanović otac je troje djece, sina Olega i dvije kćeri Tinje i Hane. Prošle godine razveo od supruge nakon 17 godina braka.

‘S bivšom suprugom imam fenomenalan odnos i ništa mi s te strane nije smetalo. Družimo se svaki dan, svaki dan idemo na ručkove, pijemo kave, dogovaramo izlete, pomažemo si, volimo se, jedino što ne živimo zajedno i cijela situacija je korist koju manje se boriti‘, kazao je o nihovom odnosu nakon razvoda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. kolovoz 2024 10:43