StoryEditorOCM
RegijaNEBOJŠA PETROVIĆ

Srpski glumac, glazbenik i pjesnik pronađen mrtav na klupi u Novom Sadu: posljednjih je godina živio na ulici, umro je od posljedica smrzavanja

Piše PSD
15. studenog 2021. - 14:56

Nebojša Petrović, novosadski glumac, pjesnik i glazbenik, preminuo je jučer od posljedica smrzavanja na klupi u Novom Sadu, javlja srpski portal Nova.

Vijest o njegovoj smrti objavljena je na Facebook stranici "Kuhinja solidarnosti NS". Nesretni čovjek bio je korisnik spomenute kuhinje.

"Jučer nas je napustio Nebojša, glumac, pjesnik, glazbenik. Imao je 50 godina. Posljednjih godina živio je na ulici. Preminuo je od smrzavanja, na klupi u centru Novog Sada, na Trifkovićevom trgu, gdje je s drugim gladnim sugrađanima često dijelio obroke iz naše kuhinje. Dolazi zima, a mnogo naših sugrađana nema krov nad glavom, zato apeliramo na nadležne gradske institucije da osiguraju adekvatne uvjete za preživljavanje ljudi koji žive na ulici. Također, pozivamo sve Novosađane da imaju razumijevanja i solidarnosti prema najugroženijim članovima zajednice i da se bore za pravednije društvo", navodi se u objavi. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. lipanj 2023 00:51