StoryEditorOCM
RegijaČETNICI NA EKRANU

Sramotna emisija: nestrpljiva novinarka pita Šešelja kad će više ta Velika Srbija, on je tješi i najavljuje nove ratove

Piše vijesti sd
11. rujna 2023. - 18:02

Zbog ovakvih televizija, ovakvih "novinara" i političara nikada neće doći do katarze u srpskom narodu i pomirenju između Srba i Hrvata, te Srba i Bošnjaka.

Naime, nekakva "novinarka" pita ratnog zločinca Vojislava Šešelja o tome kad će više zaživjeti taj njegov san o "Velikoj Srbiji". Pomalo je voditeljica nestrpljiva, pa ga jedno pet - šest puta pita kada će svi Srbi živjeti u jednoj državi.

Zaboravlja ili ne zna ta "gospođa" da je taj ‘san‘ mnoge ubio, osakatio, ostavio bez doma i obitelji. Ali ni riječi o tome.

Što mislite o projektu‘ Velike Srbije‘, vi ste prije imali plan, pita to opet "novinarka" ili bolje reći voditeljičica Šešelja, a on odgovara da će umrijeti s tim projektom.

Emisija je objavljena krajem prošlog mjeseca, a sada se širi mrežom.

Novinarka opet uporno pita kada će se to ostvariti, navodi i godine - 10, 20, 30 godina, a Šešelj tvrdi da će ga taj projekt nadživjeti.

Sramotnu emisiju pogledajte ovdje:

A urednik sporne emsije i tabloida Informer, čiji je inače stvarni glavni urednik Aleksandar Vučić, je Dragan Vučićević, kojega i Srbi u komentarima nazivaju potrčko i sluga vlasti. A evo što on kaže o Hrvatima i četnicima. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 18:56