StoryEditorOCM
Regijareagirala policija

Sergej Trifunović prijavio suprugu iz Hrvatske za nasilje, poznat i razlog svađe: ‘Ne mogu to trpjeti...‘

Piše Vijesti SD
23. listopada 2024. - 10:27

Glumac Sergej Trifunović ponovno je dospio u središte pažnje zbog ozbiljnih optužbi. Prema izvještajima medija, on je nedavno prijavio svoju suprugu za nasilje, a ovaj incident postao je glavna tema u regiji. Problemi između Sergeja i njegove supruge Isidore Trifunović navodno traju već duže vrijeme, a čini se da je situacija kulminirala ovim potezom.

Kako prenosi Kurir, Trifunović je odlučio podnijeti prijavu nakon što su, prema njegovim riječima, tenzije postale neizdržive.

Navodno je razlog svađe, to što ona više ne može trpjeti njegovo ponašanje i probleme koje joj stvara otkako su u braku. Do najnovije svađe je došlo jer navodno njoj nije bilo drago što se njegovo ime stalno spominje u novinama zbog kaosa s Borom Čorbom i organiziranja koncerta njemu u čast. Naime, nekoliko glazbenika i glumac Sergej Trifunović željeli su 2. studenoga organizirati koncert u klubu Zappa u Borinu čast, ali su naišli na neodobravanje obitelji Đorđević koja je istaknula kako nisu dali dozvolu da se događaj održi. 

Sergej je navodno tijekom svađe rekao da će napustiti stan te je ona je tada zaprijetila da će polomiti sve po kući. O svemu je obaviješteno Drugo osnovno javno tužilaštvo. S Trifunovićem i njegovom suprugom obavljen je razgovor u policijskoj postaji, a tužitelj se izjasnio da nema elemenata kaznenog djela. Međutim, utvrđeno je da Isidora u Srbiji boravi  ilegalno, s obzirom na to da je državljanka Hrvatske, te je protiv nje navodno podnesena  prekršajna prijava na osnovu Zakona o strancima, prenosi Kurir.

Prije svađe je Trifunović bio na promociji albuma ‘Mater‘ Sajsi MC, a koja je bila na istom mjestu gdje je glumac planirao organizirati sporni koncert. 

Mediji su ranije izvještavali o turbulentnom privatnom životu glumca, uključujući i njegove sukobe s novinarima i javne ispade. Međutim, ovaj slučaj prijave za obiteljsko nasilje svakako je jedan od najozbiljnijih incidenata u njegovom privatnom životu koji je dospio u javnost.

Trifunović je poznat po svojoj kontroverznoj ličnosti i čestim sukobima s medijima, a već je ranije imao problema sa zakonom, uključujući privođenja na granici zbog različitih incidenata. Ovaj najnoviji slučaj dodatno je pojačao  medijski pritisak i interes za njegov privatni život.

image

Split, 180924.
Prekrsajni sud, Ulica Domovinskog rata 4.
Glumac Sergej Trifunovic ponovno priveden u policiju.
Na fotografiji: Sergej Trifunovic.
Foto: Ante Cizmic/CROPIX

Ante Cizmic/Cropix
image

Sergej Trifunović sablaznio je Splićane svojim ponašanjem

Jakov Prkić/cropix/Slobodna Dalmacija
image
Ante Cizmic/Cropix

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. listopad 2024 11:14