StoryEditorOCM
Regijasupruga i ljubavnik

Saši su trovali piće, u krevetu ga tukli i vezali pa ubacili u prtljažnik: Ovo su detalji krvavog zločina u susjedstvu

Piše Vijesti sd
31. siječnja 2024. - 15:07
Dobojska policija uspjela je rekonstruirati tijek zločina i uhititi osumnjičene (ilustracija)Elvis Barukčić/Afp

Na konferenciji za novinare načelnik PU Doboj Slobodan Radinković otkrio je brutalne detalje ubojstva Saše K., za koje su osumnjičeni njegova supruga A. K. (33) i tinejdžer L. D. (19), koji su bili u ljubavnoj vezi.

On je otkrio da je Sašino tijelo pronađeno u Preslici, vezano i oblijepljeno ljepljivom trakom.

"Negde oko 13.50 stigla je dojava građana da je u Preslici pronađeno tijelo muške osobe. Naši službenici su zatekli tijelo koje je bilo vezano", rekao je Radinković i dodao da su ljepljivom trakom bili pokriveni usta i oči, piše Telegraf.

Policija je ubrzo saznala da bi se u vezu sa ubojstvom mogla dovesti A. K. (33) i tinejdžer L. D. (19), koji su bili u ljubavnoj vezi.

image
Screenshot Facebook

Radinković je opisao kako su oni isplanirali i izveli krvav zločin.

On je potvrdio i da su A. K. i L. D. dan ranije iznajmili "stan na dan" u Banjoj Luci.

"Prema informacijama koje trenutno imamo, oni su, kako se sumnja, oko 1 sat noću došli u obiteljsku kuću gdje su zatekli oštećenog u krevetu. Za sada imamo informaciju da su dan-dva prije uliveni lijekovi u vodu ili limunadu oštećenom, da bi se što više onesposobio i da ne bi pružao otpor", rekao je Radenković i dodao da će biti provedeni svi toksikološki nalazi i obdukcija.

 Vozili ga u prtljažniku pa ubili

"Kada su ušli u kuću, L. D. je, kako se sumnja, šakom zadao udarac oštećenom, potom su ga vezali selotejpom i konopom i poslije toga su ga ubacili u prtljažnik vozila iznajmljenog u Banjoj Luci. Nakon toga je L. D. vozilom unajmljenim u Doboju krenuo dalje, a pratila ga je A. K. u drugom vozilu. Došli su na Preslicu, izvukli žrtvu iz prtljažnika, i tada mu, kako se sumnja, A. K. zadaje tri uboda nožem u predjelu abdomena. Vjeruje se da je tada oštećeni i preminuo", naveli su iz policije.

Nakon toga su sjeli u vozila i ostavili su ih na jednom parkingu u Doboju. A. K. jednim od iznajmljenih vozila odlazi u Banju Luku, a L. D. kreće za njom svojim privatnim vozilom.

"Oko šest ujutro stigli su u stan u Banjoj Luci. Tijekom dana su vratili vozilo u rent-a-car. L. D. se vraća za Doboj, gdje je pronađen i uhićen", rekao je Radenković i dodao da u ovom trenutku sve govori kako je u pitanju ubojstvo s predoumišljajem. Vjeruje se da je motiv ljubavna veza između A. K. i L. D., piše Telegraf.

image

Supruga i ljubavnik dan ranije iznajmili su ‘stan na dan‘ u Banjoj Luci (ilustracija)

/Shutterstock
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 16:01