StoryEditor
Regijamorbdni tv show

Ratni zločinac Šešelj ‘prisilio‘ Čedu Jovanovića da napusti studio, a onda mu je stigla poruka Nenada Čanka: Smeće jedno, čekam te, ponesi i pištolj!

Piše PSD.
2. veljače 2021. - 14:03

Pravomoćno osuđeni ratni zločinac Vojislav Šešelj u Srbiji zapravo dođe nešto kao televizijska zvijezda, koju urednici zovu u emisije koje se emitiraju uživo kad im padne gledanost. Jer, dolazak lidera radikala i poznatog ratnog huškača u tv-studio za urednike bez moralnih skrupula zapravo predstavlja - čisto veselje. 

Tako je bilo i ovog ponedjeljka u "Ćirilici", na Happy televiziji, gdje je Šešelj cijelo vrijeme provocirao predsjednika Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomira Jovanovića. U studiju su još bili i prof. dr Branimir Nestorović i redatelj Dragoslav Bokan.

Ogorčen zbog Šešeljeve izjave da je "Jovanović jedini put uspio u svojoj politici onda kada je ubijen nekadašnji premijer Srbije Zoran Đinđić", lider LDP-a se u jednom trenutku ustao i napustio studio. Na to je Šešelj sa smješkom dodao kako mu je i bio cilj isprovocirati i istjerati iz studija Jovanovića.

A da i samo spominjanje Šešelja jamči svojevrsni morbidni tv-spektakl, dokazalo je i gostovanje lidera Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenada Čanka u današnjem jutarnjem programu, također na Happy TV-u. 

Naime, nakon što je voditelj spomenuo Šešelja i njegove navodne uspjehe, Čanak je doslovno eksplodirao: "Neka dođe to smeće da se obračunamo jednom, pa zauvijek, a ne da me sačekuje ovdje kao kukavica posljednja!"

Naime, Čanak je prethodno iznio kako je Šešelj, kad su se njih dvojica našli oči u oči, "doveo tjelohranitelja pa rekao da će mu kopulirati sa majkom nakon čega je počeo vikati i prijetiti".

- E, pa Vojislave Šešelju, svinjo jedna, zločinče najobičniji, čekam te gdje hoćeš, kad hoćeš s pištoljem, ponesi tvoj koji si potezao na studente da te vidim, da riješimo to za svagda! - rekao je Čanak.

item - id = 1075028
related id = 0 -> 1125674
related id = 1 -> 1125478
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. rujan 2021 16:43