StoryEditorOCM
RegijaPANIKA U RIBNIKARU

Nova drama u školi u kojoj je ubijao Kosta K., učenici poslani kućama, jedan priveden: ‘Ne, to nije moje!‘

Piše vijesti sd
23. veljače 2024. - 13:55

Kod jednog učenika beogradske Osnovne škole Vladislava Ribnikara, gdje se prošle godine dogodio strašan masakr, danas je pronađen nož, potvrdio je MUP Srbije. Nitko nije ozlijeđen, učenik nikome nije prijetio, a nož je slučajno otkriven u ruksaku, pišu beogradski mediji. Riječ je o školi u kojoj je 3. svibnja trinaestogodišnji učenik Kosta K. za vrijeme prvog sata, očevim pištoljem usmrtio zaštitara i devetero učenika, a teško ranio još šestero školskih kolega i učiteljicu.

Nakon što je danas, oko 10.35 sati, školskom policajcu Osnovne škole Vladislav Ribnikar prijavljeno da učenik osmog razreda ima nož u ruksaku, dječak je odmah pronađen i odveden kod ravnatelja škole, priopćeno je iz srbijanske policije.

image
Duje Klaric/Cropix

Za nož koji je pronađen u njegovom ruksaku, učenik je, navode iz MUP-a, rekao da nije njegov.

Policija također naglašava da učenik nikome nije prijetio te da nitko nije ozlijeđen, da su učenici sigurni, ali i da policija nastavlja s izvidima.

"Nije došlo ni do kakvog incidenta. Nož je oduzet djetetu, a djeca su puštena kući. Djeca su dovoljno traumatizirana i ovo im je dodatno teško", rekao je jedan od roditelja ćije dijete pohađa tu osnovnu školu za srpski Blic.

image
Duje Klaric/Cropix

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 20:25