StoryEditor
Regijared hvale, red obećanja

Predsjednik u stalnoj kampanji: za Vučića u Prokuplju po najvećoj žegi organiziran doček nekoliko tisuća ljudi. ‘Nismo prvi samo u odbojci, vaterpolu i tenisu, nego i po stopi rasta!‘

Piše PSD
19. kolovoza 2021. - 16:52

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić današnji je dan proveo u svojevrsnoj kampanji, obilazeći ruralni dio Srbije, tj. općine Prokuplje, Blaca i Brus, hvaleći se dosadašnjim ulaganjima i najavljujući nova.

Kako je istaknuo, Srbija više nije prva samo u odbojci, vaterpolu, tenisu, nego i po stopi rasta.

"Sada naša sela sve više liče na najrazvijena sela u Europi", pohvalio se, prenosi b92.

"Nisam zainteresiran da imam svojih 650 milijuna eura, već da građani budu bogati, i da potrošimo taj novac na putove, škole, bolnice", zaključio je on.

Komentirao je i kritike na račun megaprojekta "Beograd na vodi" i njegovih gubitaka.

"To je licemjerje! Sjetimo se da su prije govorili kako investitor neće da ulaže ništa, kako je došao samo pokupiti kajmak, uzeti novac, a onda investitor kaže da je uložio više nego što je izvukao novca, i zato smo na gubitku. A, to je, valjda, logično na početku projekta", rekao je Vučić.

"Već od sljedeće godine neće biti na gubitku, već će zarađivati", rekao je Vučić na konstataciju da mediji bliski njegovom velikom kritičaru i političkom protivniku Draganu Ðilasu pišu kako "Beograd na vodi" posluje s gubitkom i pitanje "otkud sad ta briga kada su uvijek govorili kako je riječ o propalom projektu".

item - id = 1121195
related id = 0 -> 1137814
related id = 1 -> 1137730
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. listopad 2021 12:15