StoryEditorOCM
Regijaužas u novom sadu

Ovo su roditelji koji su poginuli u požaru s četvero djece: otac nesretne žene razvalio je vrata, ali nije im bilo spasa

Piše VIJESTI SD
23. kolovoza 2024. - 11:37

Maja S. (23), Danijel A. (29) i njihovo četvero djece od dvije, četiri, pet i sedam godina poginuli su u velikom požaru u Novom Sadu. Njihova su tijela, kako je najavio ministar unutarnjih poslova Srbije Ivica Dačić, odvezena na obdukciju.

U požaru, koji je jutros oko 3 sata izbio na kući u Ulici Đorđa Derea, smrtno je stradalo šest osoba, među kojima četvero djece, u dobi od dvije do sedam godina, priopćeno je iz MUP-a, prenosi Nova.rs.

Riječ je o članovima obitelji koji su živjeli na toj adresi, dvoje odraslih D. A. (29), M. S. (23), te četvero djece u dobi od 7, 5, 4 i 2 godine.

image

Nova.rs, Facebook

Nova.rs

Sumnja se da je požar izazvao skuter koji je bio spojen na električnu mrežu.

“Tijela stradalih prebačena su u Centar za sudsku medicinu radi obdukcije, a pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova intenzivno rade na utvrđivanju svih okolnosti ovog tragičnog događaja”, rekao je Dačić.

Otac nastradale žene, koji živi odmah u kući do njihove, dijeli ih samo zid, čuo je zapomaganje, istrčali su van i razvalili vrata, ali nisu uspjeli, požar je bio velik, pišu Novosti.

Pokušali su probiti zid s druge strane kako bi spasili svoje najmilije, ali nažalost, nisu uspjeli. Sjekirom su pokušali probiti zid kako bi spasili obitelj iz vatrene stihije, ali im, nažalost, nije bilo spasa.

image
Nova.rs

Prvi susjed stradalih navodi da ih je dozivao kad je vidio da gori, no oni ga nisu čuli.

“Vidio sam da gori, počeo sam ih dozivati, ali me nisu čuli”, ispričao je za Telegraf.rs prvi susjed obitelji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. rujan 2024 00:22