StoryEditor
RegijaIZBJEGNUTA TRAGEDIJA

Otkriveni novi detalji terorističkog napada u Banja Luci: zoljom pogodili deveti kat zgrade u kojoj su smještene hrvatske tvrtke, policija traga za dvojicom muškaraca

Piše PSD
31. ožujka 2018. - 15:41
banja_luka21-250916(1)

Zolja koja je noćas oko ponoći ispaljena na poslovnu zgradu u Banjoj Luci, pogodila je deveti kat, piše Avaz.ba.

U ovoj zgradi, koja je nedavno useljena, samo su poslovni prostori, u kojima su smješteni "Mozzart" kladionica, OSCE, Klinika "Svjetlost", "Adriatic osiguranje" i "Euroherc".

Drama u Banja Luci: zoljom pogodili poslovnu zgradu poznate hrvatske tvrtke, policija blokirala područje

Dvojica muškaraca viđena su kako bježe ka mljekari u banjalučkom naselju Malta.

- Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka preduzimaju sve potrebne mjere i radnje na utvrđivanju svih okolnosti vezanih za zaprimljenu prijavu da je nepoznata osoba 30. marta 2018. oko 23.40 sati ispalila eksplozivnu napravu na poslovni objekt u ulici Bulevar Srpske vojske, grad Banja Luka. U eksploziji nije bilo povrijeđenih, a materijalna šteta na objektu bit će naknadno utvrđena - izjavila je za "Avaz" Marija Markanović, portparol MUP-a RS.

Lanser zolje pronađen je u ulici Frane Supila, prekoputa zgrade iza Banjalučkog polja i poslan je na vještačenje. Zgrada "Euroherca" je oko pola kilometra udaljena od zgrade Vlade RS, a u trenutku eksplozije u njoj su bili pripadnici osiguranja.

 

item - id = 538961
related id = 0 -> 1158911
related id = 1 -> 1157927
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. siječanj 2022 02:04