StoryEditorOCM
Regijanegira krivnju

Otac Koste K. jednim odgovorom na suđenju zaprepastio roditelje ubijene djece: ‘Sramota! Da on sad glumi žrtvu...‘

Piše Vijesti SD
2. travnja 2024. - 13:42

Otac dječaka ubojice koji je 3. svibnja prošle godine ubio devetero svojih vršnjaka i zaštitara u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", kako saznaje Kurir, završio je s odgovorima na pitanja koja su postavljali roditelji ubijene djece.

Otac, koji od prvog dana negira krivnju i tvrdi da smatra kako "ne bi trebao biti u zatvoru za nešto što nije učinio", danas je izazvao revolt roditelja u sudnici.

- Na pitanje majke djevojčice koju je taj dan ubio dječak ubojica iz očevog pištolja, koja je pogledala u oči oca trinaestogodišnjeg ubojice i pitala što misli kakva bi bila primjerena kazna za to što su djeca u školi ubijena bez ikakvog razloga, zaprepastio je sve prisutne odgovorom. Rekao je "Već sam rekao glavnom tužitelju Nenadu Stefanoviću da mi spali obitelj, ženu, djecu, majku" - otkrio je izvor Kurira.

Nakon ovakvog njegovog odgovora roditelji su negodovali.

- Čulo se da su neki od njih rekli "sramota", jer je svima u sudnici bilo jasno da je ovakvim odgovorom koji je dao, tvrdeći da je tužitelju Stefanoviću već rekao da će sada, izgleda, pravda biti zadovoljena spaljivanjem cijele obitelji, pokušao je izvući žrtvu u očima onih koji su izgubili svoje najmilije u krvavom pohodu njegovog sina - dodao je izvor Kurira.

Kako je Kurir pisao, on je i jučer odgovarao na pitanja i ponovio da nije kriv i da smatra da ne treba biti u zatvoru za nešto što nije učinio. Nakon ispitivanja oca, danas bi obranu trebala iznijeti i majka dječaka ubojice, koja je, kako je Kurir pisao, na pripremnom ročištu samo kratko rekla da "nije kriva", a danas bi trebala govoriti o detaljima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 07:54