StoryEditor
Regijapravda za davida

Otac Davida Dragičevića objavio fotografiju policijskog automobila, tvrdi da je upravo to vozilo kojim je otet njegov sin

10. veljače 2020. - 11:17
Dragan Matić/HANZA MEDIA

Davor Dragičević, otac ubijenog Davida Dragičevića, objavio je u Facebook grupi "Pravda za Davida" fotografiju policijskog automobila tvrdeći da je upravo to vozilo kojim je otet njegov sin.

- Rotacija plava, netko će da strada. Vozilo hunte kojim je otet Davor Dragičević. Džaba ste ga prali varikinom, pozivi su presretnuti – napisao je Davor Dragičević.

image
Screenshot Facebook

Njegov sin nestao je u noći sa 17. na 18. ožujak 2018. godine, a tijelo je pronađeno šest dana poslije na na ušću rijeke Crkvene u Vrbas.

Od samog početka njegovi roditelji tvrde da je ubijen, ali da je sve zataškano sa strane policije i vlasti u Republici Srspkoj.
Kao službeni uzrok smrti najprije se navodilo utapanje, da bi potkraj lipnja iste godine, nakon pristiska obitelji i javnosti, te više prosvjednih skupova, bila obavljena nova obdukcija. Nakon toga tužitelj je naredio ponovno provođenje istrage zbog sumnji na ubojstvo.

Na udaru policije i pravosuđa davor Dragičević našao se zbog napada na službenu osobu i izbjegavanja ročišta, tako da se on dalazi u bjekstvu. Živi u Austriji, gdje je također utočište našla majka Suzana sa sinom i kćeri.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

18. rujan 2020 23:54