StoryEditorOCM
Regijazajedno u boli

Odbojkaš Kobiljski oglasio se o ideji da se beogradska škola nazove po njegovoj ubijenoj kćeri: Mi smo skromni ljudi

Piše vijesti sd
10. svibnja 2023. - 16:28

Među osam ubijenih učenika u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu našla se i kći poznatoga srpskog odbojkaša Dragana Kobiljskog, koja je pokušala spriječiti ubojicu.

Nekoliko dana poslije tragedije i pokopa tragično stradale djece na društvenim mrežama pojavila se inicijativa da se ta osnovna škola nazove po odbojkaševoj kćeri Dragana Kobiljskog.

- Poštovani, cijenimo vašu želju da se iz ovakve tragedije ponese makar poruka osvještenja ljudima i društvu da se vrati pravim vrijednostima i stane na put zlu oko nas. Mi smo skromni ljudi, koji samo žele da tihuju svoj bol.

Nama ne odgovara, niti se slažemo sa spominjanjem našeg djeteta više u odnosu na ostalu tragično stradalo i teško ozlijeđenu djecu, jer su sve to predivna bića, a roditeljski, bratski i sestrinski bol isti u svim ožalošćenim obiteljima - napisao je odbojkaš na Facebooku u statusu koji je supotpisao zajedno sa suprugom Ninom Borović Kobiljski.

Riječ je o ljudskoj gesti poznatog odbojkaša i nejgove supruge koji su, kao i roditelji ostale tragično preminule djece, pretrpjeli najtežu bol koja se uopće može dogoditi roditeljima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 14:17