StoryEditor
Regijaintenzivna potraga

Odbjegli mudžahedin i dalje sije strah u BiH: pomahnitali ubojica likvidirao i policajca, angažirane duge cijevi!

Piše JL
10. veljače 2019. - 11:13
Za višestrukim ubojicom Edinom Gačićem traga se već šest dana

Područje Suhodola kod Tarčina u susjednoj BiH osigurava veliki broj policijskih ekipa nakon što je u subotu navečer ondje pronađeno tijelo pripadnika Federalne uprave policije za kojega je utvrđeno da je ubijen, piše portal Klix.ba, Za ubojicom se intenzivno traga.

'Čuvajte se, riječ o vrlo opasnoj osobi, naoružanom višestrukom ubojici!': BiH policija na nogama, odbjeglog mudžahedina traže po čitavoj zemlji

Sumnja se da je policajca likvidirao Edin Gačić za kojim policija traga već šest dana zbog ubojstva Sauda Sultanića koje se dogodilo u ponedjeljak u Podorašcu kod Konjica, prenosi Jutarnji list.

U subotu se pojavila informacija da je Gačić viđen na lokalitetu Ušivak, a mještani su slali upozorenja jedni drugima i putem društvenih mreža.

Policija je blokirala prilaze Suhodolu i vraćaju automobile koji su krenuli prema spomenutom području. Druge ekipe stežu obruč na području gdje se pretpostavlja da se ubojica krije, objavljuje Klix.ba.

Nesretnog policajca Gačić je upucao u predjelu ruku i glave. Iskrvario je i preminuo, a tijelo mu je pronašao kolega koji je trebao preuzeti smjenu.

#BJEGUNAC#BIH#MUDŽAHEDIN#UBOJSTVO POLICAJCA#EDIN GAČIĆ

Izdvojeno

07. srpanj 2020 23:41